Hogyan működik


Válaszd ki, mit szeretnél tanulni

Válaszd ki, mit szeretnél tanulni


A Educato képzései között számos, a mindennapi életben és a munkádhoz is hasznos tudásanyag közül választhatsz. Segítségükkel határozottabbá és eredményesebbé válhatsz. Könnyebben és lazábban veheted a felmerülő akadályokat, ügyesebben és gyakorlatiasabban oldhatod meg a problémákat.

A tudásanyagok több, 4-8 perces videóból állnak, amelyek tematikáját nagy tapasztalattal és szakmai tudással rendelkező szakértők állították össze. Naprakész és aktuális információkat tanulhatsz a szakma legjobbjaitól.

Igazítsd a tempót a saját igényeidhez

Igazítsd a tempót a saját igényeidhez


A választott képzéseket teljes mértékben a saját igényeidhez igazíthatod. Megrendelheted a tanfolyam összes videóját egyszerre, de haladhatsz lépésről lépésre is, alkalmanként 1-2 videóval. Sőt, ha elkezdtél nézni egy videót, de megcsörrent a telefonod vagy valaki megzavart, meg is állíthatod az anyagot. A rendszer megjegyzi, meddig nézted meg, és ahogy újra lesz időd, ott folytathatod, ahol abbahagytad.

A képzések egyes videói egymásra épülnek, ezért azokat csak sorban haladva, egymás után tudod megrendelni.

A megvásárolt videók a saját profiloldalodon korlátlan ideig elérhetőek maradnak. A későbbiekben is bármikor újranézheted.

Rendeld meg és már nézheted is

Rendeld meg és már nézheted is


A választott képzéshez tartozó videókat gyorsan és könnyedén rendelheted meg. Egyszerűen jelölj ki annyi videót, amennyit meg szeretnél vásárolni, majd kattints a Megveszem a kijelölt videókat gombra. A rendszer ezt követően átdob a megrendelési űrlapra. Itt tudod megadni az Educato profilodhoz tartozó belépési adatokat, és a megrendeléshez szükséges információkat.

Az Educato képzéseket Sponsorem Oktatási e-utalvánnyal, bankkártyával vagy előre utalással fizetheted ki. Az adatok ellenőrzését követően a Megveszem gombra kattintva véglegesítheted a megrendelésedet. A rendelés pénzügyi teljesítését követően pedig már nézheted is a videókat.

Szerezd meg a tanúsítványt is

Szerezd meg a tanúsítványt is


Az Educato képzések elvégzéséről Tanúsítványt állítunk ki, ami bizonyítja, hogy a választott tanfolyam összes videóját megnézted. Ez értékes visszajelzés lehet a munkáltatód felé és az önéletrajzodban is jól mutat.

Válassz nagyszerű képzéseink közül


Személyiségtipológia

Személyiségtipológia


Ismered meg önmagad, kommunikálj eredményesebben, hatékonyabban és magabiztosabban a személyiségtipológia képzésen tanultak segítségével!

180 000 Ft
116.81 perc
18 videó
Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelés


A konfliktusok életünk mozgatórugói. Tanuld meg konstruktívan kezelni őket, hogy előre vigyenek és bármikor, bátran merd vállalni önmagad!

330 000 Ft
200.4 perc
33 videó
Burnout

Burnout


A kiégés bárkit fenyegethet, aki tartósan nem találja az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ismerd fel a tüneteket és tanuld meg megelőzni a Burnout-szindrómát!

470 000 Ft
297.69 perc
47 videó

Regisztráció


Belépés


Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó