Üzleti etikett

9. „És érezzék egy kézfogásról…”

Üzleti etikett

Ezt a videót csak akkor tudod megnézni, ha már megvásároltad

Üzleti etikett


Az általános és közéleti viselkedéskultúra szabályainak ismerete hozzátartozik az általános műveltséghez, amely minden szakmának az alapját képezi. A mai világ a hatékony kommunikáción alapul. Az etikett, a protokoll fő funkciója, hogy biztosítsa az emberek közötti kapcsolatteremtés és kapcsolattartás lehetőségét. A viselkedés egyes szabályai sok éves üzleti tevékenység folyamán alakultak ki. A szabályok természetesen változnak, de fontos, hogy a továbbiakban is értéket képviseljenek.

Miről fog szólni az üzleti etikett képzés?

A tréningen alapismereteket kapsz ahhoz a viselkedéskultúrához, kulturált érintkezéshez, mely az üzleti életben elengedhetetlen.  A jó modor, az illemtudó viselkedés nemcsak a hivatalos, de a köznapi életben is szükségszerű és kívánatos. Ha elsajátítod az üzleti etikett apró, de lényeges mozzanatait, profi üzleties megjelenéssel, magabiztosan veszel részt az üzleti találkozókon. Határozottan fogsz viselkedni a bemutatkozás, bemutatás, kézfogás sorrendjét illetően. A tárgyalásokon a helyes ültetési renddel segíted elő a kívánt eredmény elérését, valamint az üzleti „evészet-ivászat” szabályai között is feszültségmentesen és könnyedén fogsz eligazodni.  

Kinek ajánljuk az üzleti etikett tréningünket?

Tréningünket azoknak ajánljuk, akik egyrészt szeretnék megtanulni vagy feleleveníteni és korszerűsíteni viselkedéskultúra-ismereteiket, másrészt magabiztosan szeretnék alkalmazni a hivatali protokoll adta lehetőségeket. Akik eredményesek akarnak lenni az élet bármely területén.

A képzést tartja: Koczka Éva


Éva mint coach, szupervizor és mestertréner segíti a hozzá fordulókat. Ügyfelei körébe azok tartoznak, akik elakadtak valamiben, ami lehet munkával, vezetéssel és magánélettel kapcsolatos. Azokkal dolgozik, akik fejlődni akarnak és a megoldásokat keresik. Akik szeretnének többet kihozni magukból, akik sikeresebbek, elégedettebbek kívánnak lenni az életük bármely területén.

A több mint 7000 fejlesztőóra alatt értékes és felemelő tapasztalatokat gyűjtött. Hivatása legszebb megélései, amikor ügyfelein látja a felismeréseket, a megvalósítás örömeit. A közös munkák során megélhették, hogy milyen az, amikor valaki megértő figyelemmel, elfogadással fordul feléjük.

Élete továbbra is a folyamatos fejlesztés jegyében zajlik. Ez nemcsak a hozzá fordulókra vonatkozik, hanem önmagára is. Előadások, konferenciák, work shopok, tréningek, könyvek… ezek mind azért, hogy még jobban ismerje önmagát, és még többet tudjon adni a hozzá fordulóknak, az ügyfeleinek.

Küldetése, hogy a lehető legtöbb emberben felkeltse a fejlődés iránti igényt. Célja, hogy mindenkiből kihozza önmaga legjobbját.

Neked ajánljuk


Személyiségtipológia

Személyiségtipológia


Ismered meg önmagad, kommunikálj eredményesebben, hatékonyabban és magabiztosabban a személyiségtipológia képzésen tanultak segítségével!

180 000 Ft
117 perc
18 videó
Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelés


A konfliktusok életünk mozgatórugói. Tanuld meg konstruktívan kezelni őket, hogy előre vigyenek és bármikor, bátran merd vállalni önmagad!

330 000 Ft
200 perc
33 videó
Burnout

Burnout


A kiégés bárkit fenyegethet, aki tartósan nem találja az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ismerd fel a tüneteket és tanuld meg megelőzni a Burnout-szindrómát!

470 000 Ft
298 perc
47 videó
A kimondott szavakon túl

A kimondott szavakon túl


A metakommunikáció. Az emberi kommunikáció alapja a beszéd, mégis egy társas helyzetben a viselkedés minden mozzanata információt hordoz.

350 000 Ft
206 perc
35 videó
Üzleti etikett

Üzleti etikett


Könnyedén és magabiztosan viselkedni az üzleti világban.

170 000 Ft
104 perc
17 videó
Stresszkezelés

Stresszkezelés


Válj a stresszkezelés mesterévé! Ismerj meg olyan technikákat, melyek segítségével a negatív stresszt könnyen felismerheted és átalakíthatod a kiegyensúlyozott életért.

320 000 Ft
167 perc
32 videó
A XXI. század vezetője

A XXI. század vezetője


Sikeres cég nem létezik jó vezető nélkül. A főnökök ideje lejárt! Készen állsz a változásra, hogy egy mély önismereti utazás során hiteles, ízig-vérig XXI. századi vezetőt faragjunk belőled?

600 000 Ft
321 perc
60 videó

Regisztráció


Belépés


Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó