Személyiségtipológia

2. Azért születtem, hogy vezessek

Személyiségtipológia

Ezt a videót csak akkor tudod megnézni, ha már megvásároltad

Személyiségtipológia


A Személyiségtipológia az Educato egyik legizgalmasabb és leghasznosabb képzése, amely a számodra is legfontosabb kérdésekre ad választ: milyen is vagy te, és hogyan tudod kihozni magadból a legjobbat? Legyen szó a magánéletről, a családról vagy éppen a karrieredről, a személyiségtipológia tökéletes eszköz önmagad megismerésére.

Miről fog szólni a képzés?


A Személyiségtipológia képzés során megismerkedhetsz a legfőbb személyiségtípusokkal, jellemzőikkel, viselkedési mintáikkal. A személyiségtípusok pontos felismerését különböző tesztek is segítik majd. A tanultak alapján könnyen be tudod majd azonosítani a saját viselkedésed jellemzőit. Felismerheted, hogy egyes szituációkban hogyan és miért úgy reagálsz, illetve milyen felvett viselkedési mintákkal lehetnél meggyőzőbb.

A jól körülhatárolt és részletes személyiségjegyek alapján a környezetedben élők személyiségtípusait is fel tudod majd ismerni. Választ kaphatsz a viselkedésükre vonatkozó kérdésekre, amelyeket a mindennapi kommunikációban és társas kapcsolataidban is hasznosítani tudsz.

A személyiségtípusok gyors felismerésével ügyesen alakíthatod a kapcsolataidat másokkal, legyen szó családtagokról, barátokról, szomszédokról, ismerősökről vagy éppen üzlettársakról, ügyfelekről, partnerekről.

Azzal, hogy már az első találkozáskor szinte percek alatt fel tudod mérni a másik habitusát, tempóját és viselkedési stílusát, hihetetlen előnyre teszel szert, amelynek köszönhetően a számára leginkább befogadható köntösben tudsz kommunikálni. Így a korábbiakhoz képest jóval könnyebben, gyorsabban és kevesebb energia ráfordítással érhetsz el minél nagyobb sikereket.

Mit várhatsz a Személyiségtipológia képzéstől?


 • megismered önmagad és a rád leginkább jellemző személyiségjegyeket,
 • felismered, hogy adott szituációban hogyan és miért úgy reagálsz,
 • a képzést követően pillanatok alatt beazonosíthatod mások viselkedési stílusát,
 • praktikus tanácsokat kapsz arra vonatkozóan, hogyan tudsz hatékonyabban beszélni különböző stílusú emberekkel,
 • hogyan tudsz leginkább a beszélgetőpartnered típusának megfelelően kommunikálni,
 • hogyan tudsz különböző átmeneti stílusokat felvenni, hogy adott szituációkban még eredményesebb legyél.

A képzésnek köszönhetően


 • határozottabb és magabiztosabb leszel, mert tudni fogod, hogy mikor mire számíthatsz,
 • könnyebben értetheted meg másokkal amit szeretnél,
 • magánéleted kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lehet,
 • régóta húzódó konfliktusok okára derülhet fény, és könnyebben oldhatod fel őket,
 • tárgyalásaid, megbeszéléseid eredményesebbek lehetnek,
 • könnyebb és hatékonyabb lehet a kommunikációd a kollégáiddal, munkatársaiddal, ügyfeleiddel, partnereiddel,
 • szinte úgy érezheted, mások fejébe látsz.

A Személyiségtipológia képzést neked ajánljuk, ha


 • váratlan szituációkban számodra szokatlanul reagálsz,
 • szeretnéd tudatosan befolyásolni a viselkedésedet,
 • kíváncsi vagy, mi és miért történik veled,
 • előre szeretnéd tudni, hogy mire számíthatsz a beszélgetőpartneredtől,
 • hatékonyabban és eredményesebben szeretnél kommunikálni,
 • a magánéletedben, a mindennapi kommunikációban és/vagy a munkahelyi kommunikációban szeretnél sikeresebb lenni.

Szeretnéd jobban megismerni magad, és hatékonyabban, magabiztosabban kommunikálni? Kattints ide és rendeld meg a Személyiségtipológia videókat!

A képzést tartja: Koczka Éva


Éva mint coach, szupervizor és mestertréner segíti a hozzá fordulókat. Ügyfelei körébe azok tartoznak, akik elakadtak valamiben, ami lehet munkával, vezetéssel és magánélettel kapcsolatos. Azokkal dolgozik, akik fejlődni akarnak és a megoldásokat keresik. Akik szeretnének többet kihozni magukból, akik sikeresebbek, elégedettebbek kívánnak lenni az életük bármely területén.

A több mint 7000 fejlesztőóra alatt értékes és felemelő tapasztalatokat gyűjtött. Hivatása legszebb megélései, amikor ügyfelein látja a felismeréseket, a megvalósítás örömeit. A közös munkák során megélhették, hogy milyen az, amikor valaki megértő figyelemmel, elfogadással fordul feléjük.

Élete továbbra is a folyamatos fejlesztés jegyében zajlik. Ez nemcsak a hozzá fordulókra vonatkozik, hanem önmagára is. Előadások, konferenciák, work shopok, tréningek, könyvek… ezek mind azért, hogy még jobban ismerje önmagát, és még többet tudjon adni a hozzá fordulóknak, az ügyfeleinek.

Küldetése, hogy a lehető legtöbb emberben felkeltse a fejlődés iránti igényt. Célja, hogy mindenkiből kihozza önmaga legjobbját.

Neked ajánljuk


Személyiségtipológia

Személyiségtipológia


Ismered meg önmagad, kommunikálj eredményesebben, hatékonyabban és magabiztosabban a személyiségtipológia képzésen tanultak segítségével!

180 000 Ft
117 perc
18 videó
Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelés


A konfliktusok életünk mozgatórugói. Tanuld meg konstruktívan kezelni őket, hogy előre vigyenek és bármikor, bátran merd vállalni önmagad!

330 000 Ft
200 perc
33 videó
Burnout

Burnout


A kiégés bárkit fenyegethet, aki tartósan nem találja az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ismerd fel a tüneteket és tanuld meg megelőzni a Burnout-szindrómát!

470 000 Ft
298 perc
47 videó
A kimondott szavakon túl

A kimondott szavakon túl


A metakommunikáció. Az emberi kommunikáció alapja a beszéd, mégis egy társas helyzetben a viselkedés minden mozzanata információt hordoz.

350 000 Ft
206 perc
35 videó
Üzleti etikett

Üzleti etikett


Könnyedén és magabiztosan viselkedni az üzleti világban.

170 000 Ft
104 perc
17 videó
Stresszkezelés

Stresszkezelés


Válj a stresszkezelés mesterévé! Ismerj meg olyan technikákat, melyek segítségével a negatív stresszt könnyen felismerheted és átalakíthatod a kiegyensúlyozott életért.

320 000 Ft
167 perc
32 videó
A XXI. század vezetője

A XXI. század vezetője


Sikeres cég nem létezik jó vezető nélkül. A főnökök ideje lejárt! Készen állsz a változásra, hogy egy mély önismereti utazás során hiteles, ízig-vérig XXI. századi vezetőt faragjunk belőled?

600 000 Ft
321 perc
60 videó

Regisztráció


Belépés


Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó