A XXI. század vezetője

54. Újabb kérdések

A XXI. század vezetője

Ezt a videót csak akkor tudod megnézni, ha már megvásároltad

A XXI. század vezetője


Bevezető


Elég sokszor olvashattunk vagy hallhattunk arról, hogy különbség van főnök és vezető között. Vajon tényleg különbséget kell tennünk? Valóban születni kell arra, hogy valakiből jó vezető legyen? Tanulható egyáltalán a vezetés? Jó néhány kérdést feltehetnénk még. Miért érdemes ezzel a témával foglalkozni? Nos, azért, mert ahogy egy hajó sorsa a kapitánytól függ, ugyanúgy függ egy cég sikere a vezetőtől. Milyen készségekkel szükséges rendelkeznie a vezetőnek? Ez az, ami helyzetfüggő.

Hogyan tudja egy vezető elérni, hogy a munkatársai megfeleljenek az elvárásoknak? Nos, a jó hír, hogy példamutatással, odafigyeléssel és motiválással. Vagy előfordulhat, hogy ez inkább rossz hír? Bárhogy is van, tisztában kell lennünk azzal, hogy a vezetőt figyelik az alkalmazottak. Ahogy ő viselkedik, ahogyan ő reagál eseményekre, le is másolják. Ahhoz, hogy sikeres példaképpé váljunk, lehet, hogy tanulnunk kell? Igen, nagy a valószínűsége. Vajon megéri? Természetesen!

Vezetőnek lenni felemelő és megtisztelő, emellett felelősség is. Amikor ezeket elfogadjuk, akkor tudunk vezetőként is embernek lenni. És ez a legfontosabb!

Miről szól a képzés?


Minden vállalkozás célja, hogy vezetői a legjobbak legyenek. Ez a jelenlegi erős versenyben, a munkaerő megtartásában kiemelkedően fontos. A tréning hozzájárul a vezetők énképének kialakulásához vagy a már meglévő fejlődéséhez. Olyan technikákkal, kompetenciákkal foglalkozunk, melyek elengedhetetlenek az eredményes vezetéshez.
A rengeteg különböző elmélet közül a résztvevők Kurt Lewin, Robert Lippitt és R. K. White hármas modelljén keresztül ismerkednek meg a vezetői stílusokkal és hatékonysággal, mely mellett segítséget kapnak ahhoz, hogy mire figyeljenek a különböző személyiségtípusba tartozó munkatársaknál. Elsajátítják az aktív figyelés, a kooperatív célmegállapodás, a motiváció, az értékelés, dicséret, kritika, delegálás folyamatait, mellyel munkatársaikból a lehető legtöbbet tudják kihozni.

A tréning célja: a vezetők önismeretének, személyiségének, képességeinek és pozitív gondolkodásának fejlesztésére fókuszálva támogatni őket egyéni és szervezeti céljaik elérésében.

Kiknek szól?


A tréning azoknak a vezetőknek, vezetői csoportoknak szól, akik

 • az embert ösztönző, a csoportmunkát jól koordináló vezetővé akarnak válni.
 • felelősséget akarnak vállalni a munkatársaikért.
 • stresszkezelési technikák közül választhatsz,
 • előre vivő célokat akarnak meghatározni, irányt akarnak mutatni.
 • sikeresen akarnak delegálni.
 • nem csak szankcionálni, hanem motiválni is akarnak.

Mit ad a képzés?


A tréning eredményeként a résztvevők

 • kifejlesztik saját vezetői stílusukat, mely alapján tudni fogják, hogy mely szituációban melyik vezetési stílus az eredményes.
 • tudatosan használják erősségeiket, valamint a tervezés eszközeként és a motiváció motorjaként a célmegállapodást.
 • felismerik az önmotiváció és a külső motiváció lehetőségeit és veszélyeit.
 • optimális struktúrát fognak kialakítani az értékelő beszélgetések eredményes levezetéséhez.
 • a delegálási folyamatok során jól fogják ötvözni az ellenőrzési és kritikai beszélgetéseket.
 • képesek lesznek a minősítési eljárás során minél jogszerűbben és belátható módon megítélni a munkatársaikat.

A program azok számára lesz igazán hasznos, akik a sikeres vezetővé válásuk legfontosabb módszerének önmaguk fejlesztését tartják.

A képzést tartja: Koczka Éva


Éva mint coach, szupervizor és mestertréner segíti a hozzá fordulókat. Ügyfelei körébe azok tartoznak, akik elakadtak valamiben, ami lehet munkával, vezetéssel és magánélettel kapcsolatos. Azokkal dolgozik, akik fejlődni akarnak és a megoldásokat keresik. Akik szeretnének többet kihozni magukból, akik sikeresebbek, elégedettebbek kívánnak lenni az életük bármely területén.

A több mint 7000 fejlesztőóra alatt értékes és felemelő tapasztalatokat gyűjtött. Hivatása legszebb megélései, amikor ügyfelein látja a felismeréseket, a megvalósítás örömeit. A közös munkák során megélhették, hogy milyen az, amikor valaki megértő figyelemmel, elfogadással fordul feléjük.

Élete továbbra is a folyamatos fejlesztés jegyében zajlik. Ez nemcsak a hozzá fordulókra vonatkozik, hanem önmagára is. Előadások, konferenciák, work shopok, tréningek, könyvek… ezek mind azért, hogy még jobban ismerje önmagát, és még többet tudjon adni a hozzá fordulóknak, az ügyfeleinek.

Küldetése, hogy a lehető legtöbb emberben felkeltse a fejlődés iránti igényt. Célja, hogy mindenkiből kihozza önmaga legjobbját.

Neked ajánljuk


Személyiségtipológia

Személyiségtipológia


Ismered meg önmagad, kommunikálj eredményesebben, hatékonyabban és magabiztosabban a személyiségtipológia képzésen tanultak segítségével!

180 000 Ft
117 perc
18 videó
Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelés


A konfliktusok életünk mozgatórugói. Tanuld meg konstruktívan kezelni őket, hogy előre vigyenek és bármikor, bátran merd vállalni önmagad!

330 000 Ft
200 perc
33 videó
Burnout

Burnout


A kiégés bárkit fenyegethet, aki tartósan nem találja az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ismerd fel a tüneteket és tanuld meg megelőzni a Burnout-szindrómát!

470 000 Ft
298 perc
47 videó
A kimondott szavakon túl

A kimondott szavakon túl


A metakommunikáció. Az emberi kommunikáció alapja a beszéd, mégis egy társas helyzetben a viselkedés minden mozzanata információt hordoz.

350 000 Ft
206 perc
35 videó
Üzleti etikett

Üzleti etikett


Könnyedén és magabiztosan viselkedni az üzleti világban.

170 000 Ft
104 perc
17 videó
Stresszkezelés

Stresszkezelés


Válj a stresszkezelés mesterévé! Ismerj meg olyan technikákat, melyek segítségével a negatív stresszt könnyen felismerheted és átalakíthatod a kiegyensúlyozott életért.

320 000 Ft
167 perc
32 videó
A XXI. század vezetője

A XXI. század vezetője


Sikeres cég nem létezik jó vezető nélkül. A főnökök ideje lejárt! Készen állsz a változásra, hogy egy mély önismereti utazás során hiteles, ízig-vérig XXI. századi vezetőt faragjunk belőled?

600 000 Ft
321 perc
60 videó

Regisztráció


Belépés


Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó