Konfliktuskezelés

30. Bedühödtem

Konfliktuskezelés

Ezt a videót csak akkor tudod megnézni, ha már megvásároltad

Konfliktuskezelés


A konfliktus életünk kikerülhetetlen és természetes eleme. Nem mindegy azonban, hogyan reagálunk és kezeljük a vitás helyzeteket. A konfliktusok romboló hatásaitól tartva a legtöbben igyekeznek elkerülni a szóváltásokat, miközben a konstruktív konfliktuskezeléssel a szituáció rendezése felszabadító és építő is lehet.

Miről fog szólni a Konfliktuskezelés képzés?


A Konfliktuskezelés képzés célja felismerni, megérteni és konstruktívan legyőzni a vitás helyzeteket. A mindennapi életünk egy kényes, de fontos területére koncentrál, a nézeteltérések mindkét fél számára felszabadító tisztázásának képességére.

A képzés során megismeredheted a konfliktusok fajtáit, segít megérteni azok folyamatát. Képes leszel külső szemlélőként tekinteni a problémára, megtalálni a viták valódi forrását, a megoldás kiinduló pontjait. Hasznos technikákat tanulhatsz a kezelésükre, illetve elsajátíthatod a konstruktív konfliktuskezelés és az asszertív kommunikáció módszereit is.

A videókból megtanulhatod, hogyan tudsz a másik fél bőrébe bújni, ráhangolódni az ő érzelmeire, és hogyan tudod érvényesíteni a saját érdekeidet, úgy hogy közben a másikét is maximálisan figyelembe veszed. Megtanulhatod felismerni, mi az, amiben leginkább te magad tudsz változni a konfliktus feloldása érdekében, ahelyett, hogy csak a másik féltől várnád a változást.

Mit várhatsz a tréningől?


 • javul az érvelési és kommunikációs készséged,
 • nő a stressztűrő képességed,
 • bővülnek a konfliktuskezelési módszereid,
 • azonnal használható módszereket sajátíthatsz el a problémás helyzetek kezelésére.

A Konfliktuskezelés tréningnek köszönhetően


 • határozottabban tudsz majd kiállni magadért,
 • bátrabban bele mersz állni a konfliktusokba,
 • képes leszel konstruktívan kezelni a vitás helyeteidet,
 • a nehéz természetű emberekkel is könnyebben kijössz majd,
 • higgadtabban tudod majd fogadni és kezelni a panaszokat, kritikákat, problémákat,
 • megtanulsz egyszerűen nemet mondani,
 • összeszedettebben, határozottabban tudod majd kezelni a vitás helyzeteket,
 • bátran mered majd vállalni a véleményedet, gondolkodásodat és a személyiségedet
 • csökken a megfelelési kényszer miatti nyomás.

A Konfliktuskezelés képzést neked ajánljuk, ha


 • negatívan éled meg a vitás helyzeteket,
 • konfliktuskerülőnek tartod magad,
 • nehezen kezeled a kényes szituációkat,
 • nem mersz kiállni magadért,
 • sokszor csak utólag jut eszedbe, mit is kellett volna mondanod, csinálnod,
 • már a konfliktus gondolatától is megemelkedik a pulzusod,
 • képtelen vagy nemet mondani.

Magadra ismertél? Itt az ideje, hogy változtass, és magabiztosan ki tudj állni magadért! Rendeld meg most a Konfliktukezelés videókat!

A képzést tartja: Koczka Éva


Éva mint coach, szupervizor és mestertréner segíti a hozzá fordulókat. Ügyfelei körébe azok tartoznak, akik elakadtak valamiben, ami lehet munkával, vezetéssel és magánélettel kapcsolatos. Azokkal dolgozik, akik fejlődni akarnak és a megoldásokat keresik. Akik szeretnének többet kihozni magukból, akik sikeresebbek, elégedettebbek kívánnak lenni az életük bármely területén.

A több mint 7000 fejlesztőóra alatt értékes és felemelő tapasztalatokat gyűjtött. Hivatása legszebb megélései, amikor ügyfelein látja a felismeréseket, a megvalósítás örömeit. A közös munkák során megélhették, hogy milyen az, amikor valaki megértő figyelemmel, elfogadással fordul feléjük.

Élete továbbra is a folyamatos fejlesztés jegyében zajlik. Ez nemcsak a hozzá fordulókra vonatkozik, hanem önmagára is. Előadások, konferenciák, work shopok, tréningek, könyvek… ezek mind azért, hogy még jobban ismerje önmagát, és még többet tudjon adni a hozzá fordulóknak, az ügyfeleinek.

Küldetése, hogy a lehető legtöbb emberben felkeltse a fejlődés iránti igényt. Célja, hogy mindenkiből kihozza önmaga legjobbját.

Neked ajánljuk


Személyiségtipológia

Személyiségtipológia


Ismered meg önmagad, kommunikálj eredményesebben, hatékonyabban és magabiztosabban a személyiségtipológia képzésen tanultak segítségével!

180 000 Ft
117 perc
18 videó
Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelés


A konfliktusok életünk mozgatórugói. Tanuld meg konstruktívan kezelni őket, hogy előre vigyenek és bármikor, bátran merd vállalni önmagad!

330 000 Ft
200 perc
33 videó
Burnout

Burnout


A kiégés bárkit fenyegethet, aki tartósan nem találja az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ismerd fel a tüneteket és tanuld meg megelőzni a Burnout-szindrómát!

470 000 Ft
298 perc
47 videó
A kimondott szavakon túl

A kimondott szavakon túl


A metakommunikáció. Az emberi kommunikáció alapja a beszéd, mégis egy társas helyzetben a viselkedés minden mozzanata információt hordoz.

350 000 Ft
206 perc
35 videó
Üzleti etikett

Üzleti etikett


Könnyedén és magabiztosan viselkedni az üzleti világban.

170 000 Ft
104 perc
17 videó
Stresszkezelés

Stresszkezelés


Válj a stresszkezelés mesterévé! Ismerj meg olyan technikákat, melyek segítségével a negatív stresszt könnyen felismerheted és átalakíthatod a kiegyensúlyozott életért.

320 000 Ft
167 perc
32 videó
A XXI. század vezetője

A XXI. század vezetője


Sikeres cég nem létezik jó vezető nélkül. A főnökök ideje lejárt! Készen állsz a változásra, hogy egy mély önismereti utazás során hiteles, ízig-vérig XXI. századi vezetőt faragjunk belőled?

600 000 Ft
321 perc
60 videó

Regisztráció


Belépés


Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó