Educato

Válaszd az Educato képzéseit, ha nem a problémákat, hanem a megoldást keresed!

Rólunk


A mindennapi hajtásban egyre több a stressz, a megoldandó feladat, egyre nagyobb a nyomás és bénítóbb a teljesítménykényszer. Az elvárások és a konfliktusok kereszttüzében ritkán jut idő és energia a megoldások megtalálására. Az egyre hosszabb munkaidő végén pedig sokszor csak haza szeretnénk menni pihenni.

Az Educato.hu képzési oldalt azért hoztuk létre, hogy a mindennapi munkavégzés során leggyakrabban felmerülő problémákra, feladatokra hatékony, bármikor, bárhol elérhető, a te egyedi tempódhoz igazított megoldást kínáljunk.

Az egyes tananyagok videóinak anyagát több éves tapasztalattal és modern tudással rendelkező szakértők állították össze és mondják fel, hogy valóban használható és értékes tudásra tegyél szert.

Az egyes leckéket nézheted az irodában vagy otthon a számítógép előtt ülve, levezetésként este az ágyban fekve tablettel a kezedben, de meghallgathatod várakozás közben, a buszon ülve, nézheted a futópadon edzés közben vagy éppen a reggeli kávé mellett. Ahogy csak szeretnéd.

A rövid videókra elég naponta néhány perc, a tanultakat akár már aznap, élesben is tesztelheted. Felejtsd el az unalmas tankönyveket, a házi feladatokat és az értelmetlen magolást. Szerezz inkább a mindennapi életben hasznosítható, biztos tudást, amely magabiztosságot, energiát és elszántságot ad. Na meg persze az önéletrajzodban is jól mutat!

Válassz nagyszerű képzéseink közül


Személyiségtipológia

Személyiségtipológia


Ismered meg önmagad, kommunikálj eredményesebben, hatékonyabban és magabiztosabban a személyiségtipológia képzésen tanultak segítségével!

180 000 Ft
116.81 perc
18 videó
Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelés


A konfliktusok életünk mozgatórugói. Tanuld meg konstruktívan kezelni őket, hogy előre vigyenek és bármikor, bátran merd vállalni önmagad!

330 000 Ft
200.4 perc
33 videó
Burnout

Burnout


A kiégés bárkit fenyegethet, aki tartósan nem találja az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ismerd fel a tüneteket és tanuld meg megelőzni a Burnout-szindrómát!

470 000 Ft
297.69 perc
47 videó

Regisztráció


Belépés


Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó