Burnout

42. Utak - 9. szint

Burnout

Ezt a videót csak akkor tudod megnézni, ha már megvásároltad

Utak - 9. szint


Azokat az utakat kutatjuk most, amelyeket a megváltoztathatatlan helyzetek kezelésére választunk. Megnézzük, hogy melyik hova vezet. Az egyetértés útja után megnézzük, hogy mi a helyzet a távozás útján. Ennek az útnak a lényege, hogy lépj ki a jelenlegi helyzetedből, ha nem látsz kiutat, hiszen mindig van választási lehetőséged. A videóból megtudod, hogy hogyan lépj ki. Ahhoz, hogy felismerd, hogy minden helyzetből ki lehet szállni, a valóság megfelelő értelmezése szükséges. Majd megnézzük, hasznos lehet-e, ha az alkalmazkodás vagy a kései megállapodás útját választod. Összpontosíts a fontos dolgokra, vagyis a saját életed örömeire! A Te döntésed, hogy kellemesen fogsz élni vagy csalódottan hátradőlsz.

Neked ajánljuk


Személyiségtipológia

Személyiségtipológia


Ismered meg önmagad, kommunikálj eredményesebben, hatékonyabban és magabiztosabban a személyiségtipológia képzésen tanultak segítségével!

180 000 Ft
117 perc
18 videó
Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelés


A konfliktusok életünk mozgatórugói. Tanuld meg konstruktívan kezelni őket, hogy előre vigyenek és bármikor, bátran merd vállalni önmagad!

330 000 Ft
200 perc
33 videó
Burnout

Burnout


A kiégés bárkit fenyegethet, aki tartósan nem találja az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ismerd fel a tüneteket és tanuld meg megelőzni a Burnout-szindrómát!

470 000 Ft
298 perc
47 videó
A kimondott szavakon túl

A kimondott szavakon túl


A metakommunikáció. Az emberi kommunikáció alapja a beszéd, mégis egy társas helyzetben a viselkedés minden mozzanata információt hordoz.

350 000 Ft
206 perc
35 videó
Üzleti etikett

Üzleti etikett


Könnyedén és magabiztosan viselkedni az üzleti világban.

170 000 Ft
104 perc
17 videó
Stresszkezelés

Stresszkezelés


Válj a stresszkezelés mesterévé! Ismerj meg olyan technikákat, melyek segítségével a negatív stresszt könnyen felismerheted és átalakíthatod a kiegyensúlyozott életért.

320 000 Ft
167 perc
32 videó
A XXI. század vezetője

A XXI. század vezetője


Sikeres cég nem létezik jó vezető nélkül. A főnökök ideje lejárt! Készen állsz a változásra, hogy egy mély önismereti utazás során hiteles, ízig-vérig XXI. századi vezetőt faragjunk belőled?

600 000 Ft
321 perc
60 videó

Regisztráció


Belépés


Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó