Üzleti etikett

10. Tegezhetlek?

Üzleti etikett

Ezt a videót csak akkor tudod megnézni, ha már megvásároltad

Tegezhetlek?


A tegezés-magázásnak igen nagy szerepe van a kommunikációban, hiszen az emberek egymás közötti viszonyát jelzi. Ebben a részben megnézzük, milyen szabályai vannak a tegeződésnek? Ki kit tegezhet le és miket kell fontolóra venned mielőtt felajánlod valakinek a tegeződést.

Az udvariasságunkat, tisztelettudásunkat sokféleképpen ki tudjuk fejezni. Hogyan tudjuk kimutatni például olyan esetben, amikor vendég érkezik hozzánk? Függetlenül attól, hogy magán vagy üzleti céllal jön, bekell kísérnünk őt; különösen akkor, ha még nem járt nálunk. Kinek kell előre mennie? Vajon melyik oldalon menjen a nő, ha egy férfival megy valahova? Ebben a részben ezeket a kérdéseket tisztázzuk.

Neked ajánljuk


Személyiségtipológia

Személyiségtipológia


Ismered meg önmagad, kommunikálj eredményesebben, hatékonyabban és magabiztosabban a személyiségtipológia képzésen tanultak segítségével!

180 000 Ft
117 perc
18 videó
Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelés


A konfliktusok életünk mozgatórugói. Tanuld meg konstruktívan kezelni őket, hogy előre vigyenek és bármikor, bátran merd vállalni önmagad!

330 000 Ft
200 perc
33 videó
Burnout

Burnout


A kiégés bárkit fenyegethet, aki tartósan nem találja az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ismerd fel a tüneteket és tanuld meg megelőzni a Burnout-szindrómát!

470 000 Ft
298 perc
47 videó
A kimondott szavakon túl

A kimondott szavakon túl


A metakommunikáció. Az emberi kommunikáció alapja a beszéd, mégis egy társas helyzetben a viselkedés minden mozzanata információt hordoz.

350 000 Ft
206 perc
35 videó
Üzleti etikett

Üzleti etikett


Könnyedén és magabiztosan viselkedni az üzleti világban.

170 000 Ft
104 perc
17 videó
Stresszkezelés

Stresszkezelés


Válj a stresszkezelés mesterévé! Ismerj meg olyan technikákat, melyek segítségével a negatív stresszt könnyen felismerheted és átalakíthatod a kiegyensúlyozott életért.

320 000 Ft
167 perc
32 videó
A XXI. század vezetője

A XXI. század vezetője


Sikeres cég nem létezik jó vezető nélkül. A főnökök ideje lejárt! Készen állsz a változásra, hogy egy mély önismereti utazás során hiteles, ízig-vérig XXI. századi vezetőt faragjunk belőled?

600 000 Ft
321 perc
60 videó

Regisztráció


Belépés


Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó