Burnout

11. A múltad - 3. szint

Burnout

Ezt a videót csak akkor tudod megnézni, ha már megvásároltad

A múltad - 3. szint


Ez a rész igencsak különleges hangulatú lesz, ugyanis visszanézünk a múltba. De vajon miért van erre szükségünk? Azért, mert ez által érthetőbbé válik számodra, hogy mi is okozza a burnout kialakulását, mi az úgynevezett táptalaja, és mire vezethető vissza. Korábbi döntéseid hogyan hatnak ki a mostani életedre? Mi az, amin tudsz esetleg változtatni, akár még most, a jelenben is? Egy egyszerű kis gyakorlattal segítünk Neked azért, hogy tudatosítsd magadban, hogy csak a jelen és a jövő számít.  Azonban lényeges tisztában lenni azzal, hogy milyen fontos és erőt adó tud lenni a körülöttünk lévő világ és személyek is. Mit gondolsz, hogyan lehet képileg is világossá tenni, hogy mekkora teljességben élsz? A videóban erre is választ kapsz.

Neked ajánljuk


Személyiségtipológia

Személyiségtipológia


Ismered meg önmagad, kommunikálj eredményesebben, hatékonyabban és magabiztosabban a személyiségtipológia képzésen tanultak segítségével!

180 000 Ft
117 perc
18 videó
Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelés


A konfliktusok életünk mozgatórugói. Tanuld meg konstruktívan kezelni őket, hogy előre vigyenek és bármikor, bátran merd vállalni önmagad!

330 000 Ft
200 perc
33 videó
Burnout

Burnout


A kiégés bárkit fenyegethet, aki tartósan nem találja az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ismerd fel a tüneteket és tanuld meg megelőzni a Burnout-szindrómát!

470 000 Ft
298 perc
47 videó
A kimondott szavakon túl

A kimondott szavakon túl


A metakommunikáció. Az emberi kommunikáció alapja a beszéd, mégis egy társas helyzetben a viselkedés minden mozzanata információt hordoz.

350 000 Ft
206 perc
35 videó
Üzleti etikett

Üzleti etikett


Könnyedén és magabiztosan viselkedni az üzleti világban.

170 000 Ft
104 perc
17 videó
Stresszkezelés

Stresszkezelés


Válj a stresszkezelés mesterévé! Ismerj meg olyan technikákat, melyek segítségével a negatív stresszt könnyen felismerheted és átalakíthatod a kiegyensúlyozott életért.

320 000 Ft
167 perc
32 videó
A XXI. század vezetője

A XXI. század vezetője


Sikeres cég nem létezik jó vezető nélkül. A főnökök ideje lejárt! Készen állsz a változásra, hogy egy mély önismereti utazás során hiteles, ízig-vérig XXI. századi vezetőt faragjunk belőled?

600 000 Ft
321 perc
60 videó

Regisztráció


Belépés


Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó