Burnout

17. Mit is beszélek? - 5. szint

Burnout

Ezt a videót csak akkor tudod megnézni, ha már megvásároltad

Mit is beszélek? - 5. szint


Milyen sokat hallani azt a mondást, hogy a tudás hatalom. Azonban az élethez a tudás mellett tettekre van szükség, hiszen a cselekvés kelti bennünk azt az érzést, hogy mi irányítjuk az életünket. Az irányításhoz pedig arra van szükség, hogy vállaljuk a tetteinkért a felelősséget. Így fejlődhetünk.

Ezúttal egy különleges dologra hívjuk fel a figyelmed. Mégpedig arra, hogy a te felelősséged az is, hogyan fogalmazol. Ahhoz adunk iránymutatást, hogyan tudod elkerülni a fogalmazásodban, a kommunikációdban a felelősség áthárítását, ami kiégéshez vezethet. Tarts velünk, és megtapasztalhatod, mekkora alkotó ereje van a nyelvnek!

Neked ajánljuk


Személyiségtipológia

Személyiségtipológia


Ismered meg önmagad, kommunikálj eredményesebben, hatékonyabban és magabiztosabban a személyiségtipológia képzésen tanultak segítségével!

180 000 Ft
117 perc
18 videó
Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelés


A konfliktusok életünk mozgatórugói. Tanuld meg konstruktívan kezelni őket, hogy előre vigyenek és bármikor, bátran merd vállalni önmagad!

330 000 Ft
200 perc
33 videó
Burnout

Burnout


A kiégés bárkit fenyegethet, aki tartósan nem találja az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ismerd fel a tüneteket és tanuld meg megelőzni a Burnout-szindrómát!

470 000 Ft
298 perc
47 videó
A kimondott szavakon túl

A kimondott szavakon túl


A metakommunikáció. Az emberi kommunikáció alapja a beszéd, mégis egy társas helyzetben a viselkedés minden mozzanata információt hordoz.

350 000 Ft
206 perc
35 videó
Üzleti etikett

Üzleti etikett


Könnyedén és magabiztosan viselkedni az üzleti világban.

170 000 Ft
104 perc
17 videó
Stresszkezelés

Stresszkezelés


Válj a stresszkezelés mesterévé! Ismerj meg olyan technikákat, melyek segítségével a negatív stresszt könnyen felismerheted és átalakíthatod a kiegyensúlyozott életért.

320 000 Ft
167 perc
32 videó
A XXI. század vezetője

A XXI. század vezetője


Sikeres cég nem létezik jó vezető nélkül. A főnökök ideje lejárt! Készen állsz a változásra, hogy egy mély önismereti utazás során hiteles, ízig-vérig XXI. századi vezetőt faragjunk belőled?

600 000 Ft
321 perc
60 videó

Regisztráció


Belépés


Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó