Burnout

38. Az EMK - Ez meg mi - 8. szint

Burnout

Ezt a videót csak akkor tudod megnézni, ha már megvásároltad

Az EMK - Ez meg mi - 8. szint


Az EMK a kommunikáció egy olyan módja, amely lehetővé teszi, hogy valódi kapcsolatba kerüljünk önmagunkkal és másokkal. Sajnos az anyanyelvünk olyan szavakat is tartalmaz, amelyeknek a használatáról le kellene mondanunk ahhoz, hogy emberszeretők és együtt érzőek legyünk. Megmutatjuk, hogyan tudod letesztelni, hogy melyek ezek. A kimondott szavainkból azt is meg lehet állapítani, hogy melyik érzékelési területet használjuk. Ahhoz hogy hatékonyan tudd alkalmazni ezeket a megfelelő szituációban fontos, hogy ismerd ezeket a területeket. Érdemes megtanulni kifejezni az érzéseidet szavakkal is. Példamondatokkal segítünk, hogyan is kezdj hozzá, mire figyelj oda. Valamint megnézzük, hogyan segítenek a helyes kifejezések a tartós kapcsolatok kialakításában.

Neked ajánljuk


Személyiségtipológia

Személyiségtipológia


Ismered meg önmagad, kommunikálj eredményesebben, hatékonyabban és magabiztosabban a személyiségtipológia képzésen tanultak segítségével!

180 000 Ft
117 perc
18 videó
Konfliktuskezelés

Konfliktuskezelés


A konfliktusok életünk mozgatórugói. Tanuld meg konstruktívan kezelni őket, hogy előre vigyenek és bármikor, bátran merd vállalni önmagad!

330 000 Ft
200 perc
33 videó
Burnout

Burnout


A kiégés bárkit fenyegethet, aki tartósan nem találja az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ismerd fel a tüneteket és tanuld meg megelőzni a Burnout-szindrómát!

470 000 Ft
298 perc
47 videó
A kimondott szavakon túl

A kimondott szavakon túl


A metakommunikáció. Az emberi kommunikáció alapja a beszéd, mégis egy társas helyzetben a viselkedés minden mozzanata információt hordoz.

350 000 Ft
206 perc
35 videó
Üzleti etikett

Üzleti etikett


Könnyedén és magabiztosan viselkedni az üzleti világban.

170 000 Ft
104 perc
17 videó
Stresszkezelés

Stresszkezelés


Válj a stresszkezelés mesterévé! Ismerj meg olyan technikákat, melyek segítségével a negatív stresszt könnyen felismerheted és átalakíthatod a kiegyensúlyozott életért.

320 000 Ft
167 perc
32 videó
A XXI. század vezetője

A XXI. század vezetője


Sikeres cég nem létezik jó vezető nélkül. A főnökök ideje lejárt! Készen állsz a változásra, hogy egy mély önismereti utazás során hiteles, ízig-vérig XXI. századi vezetőt faragjunk belőled?

600 000 Ft
321 perc
60 videó

Regisztráció


Belépés


Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó